Balıq dolması
Balıq əti -150 gr,
soğan -10 gr,
üzüm yarpağı – 45 gr,
keşniş – 20 gr,
qatıq – 50 gr,
qara istiot və duz.
Balıq təmizlənir, tıxları(sümükləri) çıxarılır. Duz, qarabibər (istiot) , xırda doğranmış soğan keşnişlə qarışdırılır, ət maşınından keçirilir. Üzüm yarpaqlarının sapları kəsilir və qaynar suya salıb-çıxarılır. Yarpaqların hər birinə 25-30 gram qiymə qoyulub bükülür və tavaya düzülür.
Balıq əti -150 gr,
soğan -10 gr,
üzüm yarpağı – 45 gr,
keşniş – 20 gr,
qatıq – 50 gr,
qara istiot və duz.
Balıq təmizlənir, tıxları(sümükləri) çıxarılır. Duz, qarabibər (istiot) , xırda doğranmış soğan keşnişlə qarışdırılır, ət maşınından keçirilir. Üzüm yarpaqlarının sapları kəsilir və qaynar suya salıb-çıxarılır. Yarpaqların hər birinə 25-30 gram qiymə qoyulub bükülür və tavaya düzülür.
http://Zerifler.com saytında oxu
//http://zerifler.com
No comments:
Post a Comment