Wednesday, 24 July 2013

Tvoroqlu peçenye - zerifler

Tvoroqlu peçenye

Ərzaqlar:
400 qr. tvoroq
250 qr. marqarin (sana)
2 st. un
qabardıcı toz ya da soda
1 çimdik duz

Hazırlanması: Yağı sürtkəcdən keçirin. (tvoroqun salfetle suyunu alin).Bütün ərzaqları qarışdırın. Alınmış xəmiri kiçik hissələrə ayırın, və dairə şəklində yayin. Dairənin 1 üzünü şəkər (pesok) tozuna batırib qatlayın, alinmiş yarımdairəni yen. də şəkər tozuna batırıb yene qatlayın. Üçbucaq şəklinə düşmüş peçenyeni şəkər tozuna batırıb 180 dərəcə isinmiş sobada 25-30 dəq. bişirin.


http://Zerifler.com saytında oxu

//http://zerifler.com

No comments:

Post a Comment